Stinkpop 2020 gecanceld vanwege Covid-19

Wat een geweldig jaar 2020 voor iedereen had moeten worden, is in duigen gevallen door de uitbraak van Covid-19. De wereld staat op z’n kop en zal vanaf nu dan ook nooit meer hetzelfde zijn.

Ondernemers lopen op hun tandvlees en teren op het laatste beetje buffer wat ze nog hebben. Hoelang gaat het nog duren, niemand die hier een antwoord op heeft. Horeca dicht, winkels dicht, kappers dicht, festivals afgelast…2020 wordt een somber jaar.

Zo is ook de derde editie van Stinkpop afgelast. Dit was een jaar waar we erg naar uit keken. Een jaar waarin we weer een te gekke line-up voor jullie hadden klaarstaan en waarin we (hopelijk) jullie verwachtingen weer overtroffen. Dit zal helaas uitgesteld moeten worden tot volgend jaar, maar we garanderen jullie dat we dan 3x zo hard gaan!

Afstand houden, blijf zoveel mogelijk thuis en al die andere maatregelen die de overheid in deze periode treft, houd hier aan zodat het virus zich minder snel verspreidt. Alleen zó kunnen hopelijk de ondernemers hun zaak snel weer herstarten en kan alles weer terug naar hoe het was. En ook alleen zó, kunnen we die derde editie van Stinkpop houden, al is het een jaar later.

Ondernemers van Peel & Maas en heel Nederland, sponsoren, partners en alle vrijwilligers van Stinkpop…STAY STRONG!