Area 1 – Stinkstage

Stinkstage

Wat de Taj Mahal is voor India en de Aldegundis voor Maasbree, is de Stinkstage voor Stinkpop. De heilige graal van dit festival. Met een plastic beker vol heilig water on the side en een gevoel van saamhorigheid, zullen deze genotsklanken je hoofd binnen knallen. Geef je over aan een gevoel van euforie en laat je leiden door bekoring.

Area 2 – D’n Haan

D’n Haan, vernoemd naar een haan die een nogal krijsend en irritant geluid produceerde, waarna het “Britse” volk unaniem besloten heeft om deze op “de Cockerse” kapot te schieten. Los daarvan, heeft het niets te maken met de muzikale klanken die jullie in deze area naar binnen krijgen gepenetreerd. De regionale en internationale artiesten (veelal bijbeunend) die deze dag in D’n Haan zullen optreden, zorgen voor een ludieke en onvergetelijke beleving. Hierbij kunnen alle denkbare muziekgenres voorbij komen.

Area 3 – Plees 2B

Plees 2B

Plees 2B, “The Underground” scene van Stinkpop. In deze lange, donkere gats, letterlijk tussen de “Plees”, krijg jij de heerlijkste (Deep) House, Techno en Hardstyle om je oren gesmeten. Met heerlijke flikkerlichten, de trillende ba(t)ss tussen je benen en een heerlijk putlucht op de achtergrond (grapje van het huis) zal deze area ervoor zorgen dat jij je danspasjes kunt toepassen. Get your “shit” together. Password: DJ give me some beats!

Area 4 – Bockworst stage

Bockworst zonder “B” is ockworst

Area 5 – Kararookhok

In de bedwelmende binnenruimte tussen D’n Haan en de Plees 2B, bevindt zich bestemmingsplan 2.0: het Kararookhok. Vals gebrul uit een rokerige ruimte! Wat beter dan samen door een microfoon blèren terwijl je buur zijn N275 aan het asfalteren is? Het echte ouderwetse kroeg gevoel dus! Samen met je vrienden sluit je je even af van de drukte en bouw je je eigen feestje op klassieke hits. Het kleinste maar wellicht beste feestje van Stinkpop!