Met deze laatste namen is de line-up bekend!

Hierbij de allerlaatste namen van Stinkpop 2022! Met deze acts is het programma van Stinkpop 2022 compleet en mogen we weer een toffe editie verwachten! Dus mis het niet!

ROLR

[RAIDERS OF THE LOST ROCK]
Dé vuigste Classic Rock (cover)band van De Lage Landen!

ROLR is vuig, vet en bruut!

Classic Rock op z’n best met een energieke liveshow.
Zanger Kees Moerland is een persoonlijkheid op zich.
Met zijn ruige strot pakt hij het hele publiek in!
Verder bestaat de band uit nog eens vier doorgewinterde rockers:

Renzo, Jan, Dennis en William.

Zet deze jongens bij elkaar en het feest is gegarandeerd!
Op de klanken van AC/DC tot ZZTOP gaan ze beestachtig tekeer!

The Beefcakez

We are the beefcakez, feest in een hardstyle jasje💥 Een collectief van Servatoris en In-Qontrol. Bel je neven en kom raven!

Resecure

NFN Records

NFN RECORDS presenteert: “BOETSAUTO” Muziek! 

GET READY FOR THIS…! Een gloednieuwe Show op Stinkpop, NFN Records world famous in Maasbree and omstreken gaat terug naar de tijd! Toen we nog voor vijf gulden of voor de latere generatie vijf Euro… 5 “boets” muntjes kregen.  Waan jezelf terug in deze gouden tijd van de kermis, dat je ’s avonds met je vrienden en vriendinnen de dienst uitmaakte bij de botsauto’s! Stoer doen, de liefde ontdekken en dat vooral tegen het verkeer in!  Onder het genot van flitsende stroboscopen, rookmachines en de beste Eurodance, Jumpstyle, 90’s, hardstyle waren jullie de baas op de botsautovloer! 

Deze sound nemen wij mee naar Stinkpop om samen die avonden te doen herbeleven, de vloer wordt een dansvloer waar we helemaal #LOS kunnen gaan en waar we allemaal mee kunnen zingen ( en schreeuwen).  Pump it Loud! Alle laatste energie gaat eruit bij de botsende Eindshow van NFN RECORDS! 

Because the night belongs to…

Casinobroëd

Durf jij een gokje te wagen? Spin the wheel om de muziek te bepalen en ga all in tijdens deze 3 uur durende show!

Vintage Vinyl Club

Onder het motto ‘vroeger was alles beter’ reizen we in café d’n Haan af naar de goede oude tijd waarin de euro nog de gulden- en zondag de kroegdag was. Kom struinen in een bak vol met vinyl platen en kies je favoriete plaat. De Maf dj’s, die furore maakte achter de draaitafels in de jaren 70 en 80, staan speciaal weer achter de knoppen om er een onvergetelijke middag van te maken.