En nog meer namen bekend!

De eerste bekendmaking was al een verrassing, wat dacht je van de tweede! Check hier de acts die Stinkpop 2022 ook zullen vertegenwoordigen:

De Woeste

Rock ’n Roll uit Limburg! Een band die een show neerzet waar menig professionele band jaloers op mag zijn. Top entertainment, telkens weer.

No Grip

No Grip is een Rock coverband die elk evenement kan vullen met een uitgebreide repertoire van Rock classics. Opgericht in 2015 en door de jaren veranderd in een power trio.

In-Qontrol

Deze malloot draait alles van house classics tot hardstyle beukers! De man die overal en nergens gestaan heeft. Van Niens (voormalig Vermaekerij) tot Dotjes skihut!

The Sugardaddies

The Sugardaddies: een beetje Sugar, een beetje Daddy. Deze malse makkers hebben het allemaal in huis. Trek je discostappers maar aan, want deze heren draaien alles wat jouw hartje begeert. Slide in de DM’s van de Daddies en al jouw muzikale wensen komen uit. Van mierzoete meezingers tot kinky kneiters, zo intiem heb je muziek nog nooit ervaren. Ze palmen je volledig in, dus geef je over en laat je in de watten leggen door the Sugardaddies!

KYSR

Deze Britse kruujer tilde mening Nijmeegs huisfeest al naar een hoger niveau. Op 11 juni maakt hij ook officieel zijn debuut in ’t durpke van angerhalf hoes. Speciaal voor Stinkpop vult KYSR een uur lang de speakers met een lekkere mix tussen euforische goosebumps en beukende bangers. Who’s afraid of 138?