Eerste namen Stinkpop 2022

We hebben lang in spanning gezeten, maar mogen we nu eindelijk de eerste namen van Stinkpop 2022 bekendmaken! Het zal ook dit jaar weer een mooie variatie worden van diverse muziekstijlen, bands, DJ’s en originele acts. Met trots presenteren wij dan ook de eerste namen:

Call to Rise

Not playing your standard Rock hits, but focused on forgotten classics. Brought to you with the passion and enthusiasm that the genre deserves. With room for own interpretation and Call to Rise original songs! Call to Rise stands for a tight set with growling rhythm guitars, raw vocals, pounding drums, roaring bass and ear melting lead guitars!

“Moeite met lezen? https://translate.google.com/

F.A.R.T.

Fabulous Acoustic Rock Tribute: Music from your heros, acoustic

Servatoris

Servatoris gaat jullie voorzien van zwoele beats in combinatie met hitsige beukers, verwacht een breed muziekspectrum van Britney spears tot Faithless, en dat alles in de mix.

Annod Aram

Annod Aram is een nog ongevestigde naam in de muziek scene, en dat is ook niet raar, want hij maakt bij ons zijn debuut! Word goes, dat hij jullie komt voorzien van Leipe techhouse en smerige techno beukers. Oorgasmes worden in het rond gesmeten.

KARREN MAAR!🚀

The Schedules

Covers van Blues, Rock & Roots muziek, zo zijn The Schedules in 2019 gestart na elkaar via verschillende muzikantenbanken te hebben gevonden. Ondertussen is de band geëvolueerd van alleen coverband naar een band die ook eigen muziek schrijft. Waar in de set de klassieke covers niet ontbreken is het eigen werk een mix van invloeden, beste te vergelijken als een melting pot van AC/DC, Status Quo en ZZ-Top. De eerste single “Altar of Rock” die eind januari 2022 uitkwam, heeft direct een #7 notering weten te halen op de L1 L1mbo Top 10.