Immerlau

Endlich…es ist wieder Zeit für einen echten Hardrock/Metal-Sommerabend im Mafcentrum Maasbree des bereits legendären festival Stinkpop.
Vandenberg, Obituary, Cliteater, Vengeance, Taxe, Occult, Frans, Sex Pistols, Booster, Uriah Heep, Alcoholica und viele andere gingen uns voraus. Zum Abschluss des Festivals betritt IMMERLAU die Bühne.
Wen werden wir am 8. Juni 2024 sehen? Bringen Sie Ihre eigenen Gummi mit…

In-Qontrol

Hold onto your bladders (or maybe not) because In-Qontrol is bringing Drum and Bass so wild, it’ll have you dancing like you’re trying to find the last clean toilet at Stinkpop Festival’s Plees2Be stage. Get ready to groove and forget about your bathroom plans!”

Bite the Bullet

Bite the Bullet, een energieke rock coverband uit Afferden en omstreken, laat het publiek op zijn grondvesten schudden met hun bevlogen optredens. Deze gepassioneerde groep mannen weet het publiek keer op keer te betoveren met stevige rockcovers van o.a. Metallica, Motörhead, Nirvana, Black Sabbath, AC/DC, Judas Priest. Ze brengen een onmiskenbare dosis enthousiasme naar het podium en slepen het publiek mee in een onvergetelijke muzikale ervaring.

Annod Aram

Na het daverende succes van Annod Aram op stinkpop vorig jaar is de beste man terug van weggeweest. Met zijn smerig harde techno beukers gaat hij de Plees 2B stage wederom bestijgen.

Zijn muziek wordt gekenmerkt door de rauwe, industriële geluiden en zware baslijnen die kenmerkend zijn voor de hard techno scene.

Oorgasmes worden je in het rond gesmeten tijdens de set van Annod Aram.

Harvest Moon

Harvest Moon is het verschijnsel dat ontstaat als de maan vlak na zonsondergang opkomt, waardoor er een overvloed aan helder maanlicht in de vroege avond ontstaat. Het is diezelfde helderheid die de muzikanten van Harvest Moon met hun muziek nastreven. Nadat ze in het verleden via verschillende bands en projecten vanuit de catacomben van het Mafcentrum in Maasbree al vaker met elkaar op de bühne gestaan hadden, kroop het bloed waar het niet gaan kon. Met meer dan
175 jaar podiumervaring brengen de vijf muzikanten semi-akoestische, meerstemmige en minder voor de hand liggende covers van bands en artiesten als The Beatles, Tom Petty, Neil Young, Crowded House, Johnny Cash, R.E.M., Snow Patrol, U2 en Pearl Jam. Het avondvullend programma verrast, swingt, verwondert, nodigt uit om mee te zingen, bruist en laat oorverdovende stiltes vallen.

Harvest Moon is: Huub Smets (zang), Tim Snoek (percussie, zang), Thijs Janssen (gitaar, mandoline, zang), Frans Wijnhoven (gitaar, mondharmonica, zang) en Henk Eickes (basgitaar, zang).

Amethist

Voor een avondje smerig rocken met de beste heavy metal covers kom je naar een optreden van de Maasbrese band Amethist. Amethist is een gezellig no-nonsense metal coverbandje dat bestaat uit 4 stuks bezeten muzikanten en een stembandgruwelaar. Een greep uit de setlist: Slayer – Motörhead – ( oude ) Metallica – Danzig en vele andere. Alles word overgoten met het welbekende Amethist sausje. Veel plezier!!!!!

Frynz

Met zijn passie voor hard techno zal Frynz het publiek voorzien van de hardste beukers en lekkerste plaatjes. Deze lokale techno dj is altijd klaar om te rammen en zal er dan ook voor zorgen dat stilstaan geen optie is!

Batraaf

Vier mannen uit Peel & Maas met een geheel eigen repertoire. Noem het Blues, noem het Pop, noem het Southern Rock. Zij noemen het vers & vintage!

Crystuff

Net zoals vorig jaar gaat CRYSTUFF de boel weer op zijn kop zetten. Met zijn opzwepende melodieën en harde bounce krijgt hij het hele publiek mee! Zorg dat je het niet mist en tot snel!

Squizy Jetset

Squizy Jetset steit bekend öm geweldige shows en urre geweldig slechte muziek.

Karlsson

Karlsson is een energieke rock funk band die na een rustperiode van 20 jaar de draad weer heeft opgepakt. Vanaf de prille jeugd maken Chris, Frank, Richard en Marc met elkaar muziek en dat is wat je dan ook hoort. Aangevuld met Geert als frontman is Karlsson een band die je niet wilt missen. Hun muziek combineert de rauwe energie van rock gecombineerd met funk en soul. Het resultaat is een unieke en ruige sound waarbij gegarandeerd de voetjes van de vloer zullen gaan.

Sound of Sacrifice

“Sound Of Sacrifice gets you satisfied”

Bro & Broski

Laot ug verrasse.

Badmeesters

Helaas, geen tijd voor de schoolslag en de vlinderslag. De Badmeesters zorgen voor een warm bad vol zomerse deuntjes en gezelligheid. De Badmeesters zorgen ervoor dat jullie veilig een feestje kunnen bouwen.

Tony & De Befborstel

Liz heat altied un Tony montana shirt aan en Baer heat une befborstel op de lip.

Stadsefratse

Maak je klaar voor een set die je zintuigen prikkelt! Stadsefratse brengt een krachtige mix van house, electro, breakbeat, techno en trance. Verwacht een avond vol verborgen parels en keiharde knallers – pure kneitercore die je niet stil laat staan.