Immerlau

Endlich…es ist wieder Zeit für einen echten Hardrock/Metal-Sommerabend im Mafcentrum Maasbree des bereits legendären festival Stinkpop.
Vandenberg, Obituary, Cliteater, Vengeance, Taxe, Occult, Frans, Sex Pistols, Booster, Uriah Heep, Alcoholica und viele andere gingen uns voraus. Zum Abschluss des Festivals betritt IMMERLAU die Bühne.
Wen werden wir am 8. Juni 2024 sehen? Bringen Sie Ihre eigenen Gummi mit…

In-Qontrol

Hold onto your bladders (or maybe not) because In-Qontrol is bringing Drum and Bass so wild, it’ll have you dancing like you’re trying to find the last clean toilet at Stinkpop Festival’s Plees2Be stage. Get ready to groove and forget about your bathroom plans!”

Bite the Bullet

Bite the Bullet, een energieke rock coverband uit Afferden en omstreken, laat het publiek op zijn grondvesten schudden met hun bevlogen optredens. Deze gepassioneerde groep mannen weet het publiek keer op keer te betoveren met stevige rockcovers van o.a. Metallica, Motörhead, Nirvana, Black Sabbath, AC/DC, Judas Priest. Ze brengen een onmiskenbare dosis enthousiasme naar het podium en slepen het publiek mee in een onvergetelijke muzikale ervaring.

Annod Aram

Na het daverende succes van Annod Aram op stinkpop vorig jaar is de beste man terug van weggeweest. Met zijn smerig harde techno beukers gaat hij de Plees 2B stage wederom bestijgen.

Zijn muziek wordt gekenmerkt door de rauwe, industriële geluiden en zware baslijnen die kenmerkend zijn voor de hard techno scene.

Oorgasmes worden je in het rond gesmeten tijdens de set van Annod Aram.

Harvest Moon

Harvest Moon is het verschijnsel dat ontstaat als de maan vlak na zonsondergang opkomt, waardoor er een overvloed aan helder maanlicht in de vroege avond ontstaat. Het is diezelfde helderheid die de muzikanten van Harvest Moon met hun muziek nastreven. Nadat ze in het verleden via verschillende bands en projecten vanuit de catacomben van het Mafcentrum in Maasbree al vaker met elkaar op de bühne gestaan hadden, kroop het bloed waar het niet gaan kon. Met meer dan
175 jaar podiumervaring brengen de vijf muzikanten semi-akoestische, meerstemmige en minder voor de hand liggende covers van bands en artiesten als The Beatles, Tom Petty, Neil Young, Crowded House, Johnny Cash, R.E.M., Snow Patrol, U2 en Pearl Jam. Het avondvullend programma verrast, swingt, verwondert, nodigt uit om mee te zingen, bruist en laat oorverdovende stiltes vallen.

Harvest Moon is: Huub Smets (zang), Tim Snoek (percussie, zang), Thijs Janssen (gitaar, mandoline, zang), Frans Wijnhoven (gitaar, mondharmonica, zang) en Henk Eickes (basgitaar, zang).

Amethist

Voor een avondje smerig rocken met de beste heavy metal covers kom je naar een optreden van de Maasbrese band Amethist. Amethist is een gezellig no-nonsense metal coverbandje dat bestaat uit 4 stuks bezeten muzikanten en een stembandgruwelaar. Een greep uit de setlist: Slayer – Motörhead – ( oude ) Metallica – Danzig en vele andere. Alles word overgoten met het welbekende Amethist sausje. Veel plezier!!!!!

Frynz

Met zijn passie voor hard techno zal Frynz het publiek voorzien van de hardste beukers en lekkerste plaatjes. Deze lokale techno dj is altijd klaar om te rammen en zal er dan ook voor zorgen dat stilstaan geen optie is!