Lukazz

LUKAZZ bleeds rock & roll. We are a cover band and we play every song straight from our heart and soul. We get our kicks from delivering sets that thrill and captivate the audience, rocking every venue until the roof comes down. You will find a lot of diversity in our sets – Kings of Leon, Foo Fighters, Volbeat, Rage Against The Machine, Motörhead, Pearl Jam, Nickelback, Red Hot Chili Peppers… we’re all over the place.

Fraay

FRAAY! is een bandje dat gaat voor speelplezier en energie.
Er moet gewoon wat te beleven zijn. Met zijn drieën spelen ze toffe covers van de 50’s tot nu. Waar Joan als zangeres rockt van funky songs tot bluesy ballads, doet Maikel dat meer voor de rockende songs en zijn geweldige Elvis imitatie 😉 Bou houdt als gitarist de boel een beetje muzikaal bij elkaar. Het gezelschap past heerlijk op festivals, maar speelt daarnaast veel in kroegen in Nederland en Duitsland. Kortom gewoon een toffe band die je niet mag missen… en meezingen (moet) mag…

KYSR

Wegens succes verlengd! Vorig jaar wist hij met een euforische en nostalgische trancemix de gemiddelde leeftijd op de Plees2B in 5 minuten met 10 jaar te verhogen. Dit jaar is hij terug met een energieke mix op 138 BPM met oude parels in nieuwe schelpjes en andersom. Zweef lekker mee. This is trance!

Slumber Butch

Onvoorstelbaar, maar de hardrock uit de jaren zeventig en tachtig wordt door de Maasbreese gelegenheidsband Slumber Butch met hun eigen sausje nog een beetje rauwer gemaakt. Slumber Butch zorgt ervoor dat het publiek kan genieten van klassiekers van onder meer Thin Lizzy, AC/DC en Deep Purple.

Paul & The Dirty Thirties

Stel: de Bloodhound Gang zong hun ballad over Britney Spears. Dat terwijl Travis Barker achter de studio-knoppen zat en met één oog lonkt naar de beeldbuis waar de B-klasse pornofilm van Fred Durst pronkt. Dan heb je het gevoel van Paul & the Dirty Thirties te pakken: vreemd, een tikje vuig, maar toch wel lekker.

Dit orkestje lijdt aan een pre-midlife crisis nu ze meest productieve band van Limburg zijn. Opgericht in 2019 staan er nul optredens en zes nieuwe babies op de teller. En precies dáár leggen deze volwassen jongens graag de nadruk op: seks. Want deze papa’s hebben met acht kinderen geen tijd voor eindeloos repeteren: direct ter zake dus!

In muziek produceren zijn ze bijna net zo goed als in reproduceren. Paul & the Dirty Thirties is precies wat (of wie) jij wil als je tussen 1995-2005 hield van feesten in jongerencentra, op poppodia en festivals. Goddelijk belichaamd door papa’s met een afgestofte liefde voor muziek uit die exacte periode.

ZvdH feat. DJ Friet

Een eenmalige samenwerking…
keiharde klanken en nummers van legendarisch kaliber. Niemand minder dan ZvdH gaat samen met DJ Friet de Wheels of Steel betreden. Maak je klaar voor een set met Trance, Techno en nog veel meer! Kom dat zien: ZvdH en DJ Friet

Decatalyzed

Als je denkt dat je iets nodig hebt – het koopt – maar elke keer het toch nét niet is. Voel je je als een zombie in de maatschappij? Waarom werk je eigenlijk? Wie ben je? —
Wil je antwoordt op deze levensvragen? Decatalyzed heeft ze!

In-Qontrol

In-Qontrol is a shadowy and enigmatic figure, shrouded in mystery and darkness. His hypnotic beats and mind-bending frequencies transport listeners to a world of darkness and intrigue. Some say his music has the power to unlock hidden parts of the mind, leading to strange and haunting dreams. Despite his elusive nature, In-Qontrol’s impact on the underground techno scene is undeniable, leaving a haunting impression on all who have experienced his sound.

Koppien

KOPPIEN is een jong PopPunk bandje onstaan in Panningen en omstreken. bij een optrede van KOPPIEN kan je nostalgie naar de 90’s en 00’s verwachten met muziek van onder andere Green day, Blink182, All american rejects, raggende manne en heideroosjes. Je kan een geweldige show verwachten met veel energie!

DJ Crystuff

Een upcoming dj met een techno/trance-achtige sound, ja dames en heren DJ CRYSTUFF staat komende zomer op je line-up om er een euforische dag van te maken. Zijn sets zijn gevuld met diepe basslijnen, hypnotiserende sounds en een verrassende energie, waardoor hij het publiek vaak in extase krijgt. Hij hoopt jullie komende zomer te zien om samen een dansje te wagen en te genieten van zijn unieke sound!

Annod Aram

Annod Aram goes Mayhem!

Terug van weggeweest: Annod Aram, maar nu in een nieuw jasje!

Zijn muziek wordt gekenmerkt door de rauwe, industriële geluiden en zware baslijnen die typisch zijn voor de (hard) techno scene.

Annod Aram blijft zijn geluid en vaardigheden als artiest ontwikkelen en heeft plannen om in de toekomst muziek uit te brengen en op te treden op nóg grotere podia. Met zijn passie en toewijding aan de muziek is hij vastberaden om zijn stempel te drukken op de hard techno scene en een naam te maken voor zichzelf als een van de toonaangevende artiesten binnen het genre.

Oorgasmes worden je in het rond gesmeten tijdens de set van Annod Aram.

KARREN MAAR!

Mr. Cranes

Zijn liefde voor muziek valt niet te missen! Door zijn lekkere platen keus en heerlijk enthousiasme is dit niet alleen tof om te horen maar ook om te zien! Tijdens zijn optreden mag je veel subgenres verwachten, van keiharde Neuro en Jump-up gaan we naar duistere rollers maar komt er ook liquid en commerciële Drum & Bass voorbij. Door zijn enorme energie gaan die voeten
van de vloer, het is dan ook onmogelijk om stil te blijven staan!

Inmiddels heeft hij zijn eigen bedrijf gestart: Cranes Productions. Wat zich richt op de events en entertainment business. Hij organiseert zijn eigen feesten in Grenswerk met grote namen zoals June Miller, Maduk, Teddy Killerz, Optiv, Current Value, Insideinfo en nog veel meer. Wellicht ken je hem van Future Flavour en Drum & Bass Café. Kortom genieten, deze man wil je
niet missen!

Sound of Sacrifice

“Sound Of Sacrifice gets you satisfied”

The Sugardaddies

The Sugardaddies: een beetje Sugar, een beetje Daddy. Deze malse makkers hebben het allemaal in huis. Trek je discostappers maar aan, want deze heren draaien alles wat jouw hartje begeert. Slide in de DM’s van de Daddies en al jouw muzikale wensen komen uit. Van mierzoete meezingers tot kinky kneiters, zo intiem heb je muziek nog nooit ervaren. Ze palmen je volledig in, dus geef je over en laat je in de watten leggen door the Sugardaddies!

2Zwoel2Bcool

3 uur lang alle genres door elkaar maar wel met één thema: de liefde. Cafe d’n Haan zal omgetoverd worden tot een dampend liefdesnest. Open je hart voor glibberige lovesongs, harde break-up songs, verleidelijke dansplaatjes en veel entertainment. Love ya’ll XoXo

GHOG!

GHOG! Is het DJ Collectief dat eigenlijk thuishoort in het Rijksmuseum. In twee uur tijd zullen zij de beste hits van vroeger en nu de d’n Haan door jagen. Met muziek die het ene oor binnen knalt en er het andere oor niet meer uit kan! Laat jullie verrassen en onder dopen in een spektakel vol Feest!

Ap & Nikki

Muzikaliteit, gitaren, meerstemmige zang en soms piano. Dit duo is van alle markten thuis. Ze spelen zowel covers met een eigen sausje, als eigen werk. En mocht je denken, ‘Hey! Die ken ik ergens van’. Dat klopt! Ze spelen samen in de band Right Back, waarvan ze ook een aantal nummers zullen spelen. Akoestisch gaan Ap&Nikki een geweldige set neerzetten en zien ze jullie graag met hen genieten van de mooie muziek!

DJ Didier

Oui spreekt er nog een woordje Frans? Een korte opfrisser: Het Franse alfabet begint met de A van Avignon, de B van Baguette en na de C van Chateaubriand komt de D van…. DJ Didier. Aaah, op die fiets! Sur cette bicyclette. DJ Didier brengt Stinkpop een heel demi-heure aan Franse dansvloervullers, zodat Poupée Puante voor dertig minuten een klein stukje Franse Republiek is. Even op z’n Frans (niet de kapper) :
Une fête avec de la musique du passé au présent. Prenez votre croissant et votre verre de vin et plongez dans le monde purement français de DJ Didier : le DJ francophone le plus sexy et le plus excité de Bree sur Meuse. Unique et seulement dans le Centre Farfelu.

JPJN