Call to Rise

Not playing your standard Rock hits, but focused on forgotten classics. Brought to you with the passion and enthusiasm that the genre deserves. With room for own interpretation and Call to Rise original songs! Call to Rise stands for a tight set with growling rhythm guitars, raw vocals, pounding drums, roaring bass and ear melting lead guitars!

“Moeite met lezen? https://translate.google.com/

F.A.R.T.

Fabulous Acoustic Rock Tribute: Music from your heros, acoustic

Servatoris

Servatoris gaat jullie voorzien van zwoele beats in combinatie met hitsige beukers, verwacht een breed muziekspectrum van Britney spears tot Faithless, en dat alles in de mix.

Annod Aram

Annod Aram is een nog ongevestigde naam in de muziek scene, en dat is ook niet raar, want hij maakt bij ons zijn debuut! Word goes, dat hij jullie komt voorzien van Leipe techhouse en smerige techno beukers. Oorgasmes worden in het rond gesmeten.

KARREN MAAR!🚀

The Schedules

Covers van Blues, Rock & Roots muziek, zo zijn The Schedules in 2019 gestart na elkaar via verschillende muzikantenbanken te hebben gevonden. Ondertussen is de band geëvolueerd van alleen coverband naar een band die ook eigen muziek schrijft. Waar in de set de klassieke covers niet ontbreken is het eigen werk een mix van invloeden, beste te vergelijken als een melting pot van AC/DC, Status Quo en ZZ-Top. De eerste single “Altar of Rock” die eind januari 2022 uitkwam, heeft direct een #7 notering weten te halen op de L1 L1mbo Top 10.

De Woeste

Rock ’n Roll uit Limburg! Een band die een show neerzet waar menig professionele band jaloers op mag zijn. Top entertainment, telkens weer.

No Grip

No Grip is een Rock coverband die elk evenement kan vullen met een uitgebreide repertoire van Rock classics. Opgericht in 2015 en door de jaren veranderd in een power trio.

In-Qontrol

Deze malloot draait alles van house classics tot hardstyle beukers! De man die overal en nergens gestaan heeft. Van Niens (voormalig Vermaekerij) tot Dotjes skihut!

The Sugardaddies

The Sugardaddies: een beetje Sugar, een beetje Daddy. Deze malse makkers hebben het allemaal in huis. Trek je discostappers maar aan, want deze heren draaien alles wat jouw hartje begeert. Slide in de DM’s van de Daddies en al jouw muzikale wensen komen uit. Van mierzoete meezingers tot kinky kneiters, zo intiem heb je muziek nog nooit ervaren. Ze palmen je volledig in, dus geef je over en laat je in de watten leggen door the Sugardaddies!

KYSR

Deze Britse kruujer tilde mening Nijmeegs huisfeest al naar een hoger niveau. Op 11 juni maakt hij ook officieel zijn debuut in ’t durpke van angerhalf hoes. Speciaal voor Stinkpop vult KYSR een uur lang de speakers met een lekkere mix tussen euforische goosebumps en beukende bangers. Who’s afraid of 138?

ROLR

[RAIDERS OF THE LOST ROCK]
Dé vuigste Classic Rock (cover)band van De Lage Landen!

ROLR is vuig, vet en bruut!

Classic Rock op z’n best met een energieke liveshow.
Zanger Kees Moerland is een persoonlijkheid op zich.
Met zijn ruige strot pakt hij het hele publiek in!
Verder bestaat de band uit nog eens vier doorgewinterde rockers:

Renzo, Jan, Dennis en William.

Zet deze jongens bij elkaar en het feest is gegarandeerd!
Op de klanken van AC/DC tot ZZTOP gaan ze beestachtig tekeer!

The Beefcakez

We are the beefcakez, feest in een hardstyle jasje💥 Een collectief van Servatoris en In-Qontrol. Bel je neven en kom raven!

Resecure

NFN Records

NFN RECORDS presenteert: “BOETSAUTO” Muziek! 

GET READY FOR THIS…! Een gloednieuwe Show op Stinkpop, NFN Records world famous in Maasbree and omstreken gaat terug naar de tijd! Toen we nog voor vijf gulden of voor de latere generatie vijf Euro… 5 “boets” muntjes kregen.  Waan jezelf terug in deze gouden tijd van de kermis, dat je ’s avonds met je vrienden en vriendinnen de dienst uitmaakte bij de botsauto’s! Stoer doen, de liefde ontdekken en dat vooral tegen het verkeer in!  Onder het genot van flitsende stroboscopen, rookmachines en de beste Eurodance, Jumpstyle, 90’s, hardstyle waren jullie de baas op de botsautovloer! 

Deze sound nemen wij mee naar Stinkpop om samen die avonden te doen herbeleven, de vloer wordt een dansvloer waar we helemaal #LOS kunnen gaan en waar we allemaal mee kunnen zingen ( en schreeuwen).  Pump it Loud! Alle laatste energie gaat eruit bij de botsende Eindshow van NFN RECORDS! 

Because the night belongs to…

Casinobroëd

Durf jij een gokje te wagen? Spin the wheel om de muziek te bepalen en ga all in tijdens deze 3 uur durende show!

Vintage Vinyl Club

Onder het motto ‘vroeger was alles beter’ reizen we in café d’n Haan af naar de goede oude tijd waarin de euro nog de gulden- en zondag de kroegdag was. Kom struinen in een bak vol met vinyl platen en kies je favoriete plaat. De Maf dj’s, die furore maakte achter de draaitafels in de jaren 70 en 80, staan speciaal weer achter de knoppen om er een onvergetelijke middag van te maken.