Met trots presenteren wij U, de Line-up van 2019

Mad Murdock

Mad Murdock (live in het café) is een Rock cover band waarmee het alle kanten op kan, net zoals “Howlin’ Mad” Murdock uit The A-Team! Deze band lukt het telkens om elke tent op de kop te zetten. Dit doen ze door een energieke podium act neer te zetten waarbij alleen maar bekende rock nummers worden gespeeld. Iedereen kent de muziek, variërend van bijvoorbeeld Led Zeppelin, Golden Earring en Status Quo tot Muse, Pearl Jam en U2. Met een vracht aan ervaring in het circuit weten de mannen van “The MM-team” hoe je een publiek moet vermaken! De band bestaat uit John “Earl” Wetzels op drums, Mike “Mickey” Peeters op basgitaar, Ed “Mad Ed” Boots op gitaar, Nick “Behemoth” Veekens op gitaar en Geert “Bep” Geurts is de frontman/zanger. Deze muzikale talenten hebben in de zomer van 2013 hun krachten gebundeld en dat resulteerde in deze coverband van hoog niveau! Mad Murdock staat garant voor een knallend en spectaculair optreden. Benieuwd? Check them out!

Harvest Moon

Harvest Moon : een 5 koppige band met 150 jaar podium ervaring die semi-akoestische meerstemmige covers speelt uit 50 jaar muziekgeschiedenis.

NFN Records

We trekken we de slingers, ballonnen en confetti kanonnen uit de kast, we gaan feesten! Klinkt als iets wat je niet wilt missen toch? Dus pak naast je stampschoenen ook je feesthoed alvast van de plank! Verwacht dansmuziek uit het volledige spectrum. Go hard or Go home! Phat beats only!

Sugar Daddies

Een beetje Sugar, een beetje Daddy. Deze makkers hebben het allemaal in huis. Trek je discostappers maar aan, want deze mannen draaien alles wat jouw hartje begeert. Een trio dat bol staat van muziek en waar vertier rijkelijk vloeit! Van mierzoete meezingers tot kinky kneiters, zo intiem heb je muziek nog nooit ervaren. Ze palmen je volledig in, dus geef je over en laat je in de watten leggen door de Sugardaddies!

Bessemband (formally known as The Broom).

Dit illuster 5 tal komt voort uit diverse smerig vette bands van Punkrock en rechttoe rechtaan Rock ‘n’ Roll die niet nader genoemd worden. Samengevoegd tot het ultime smeermiddel waar WD40 zijn eigenschappen bij verliest en waar ‘Them Crooked Vultures’ u tegen zegt. Het eerste optreden was dan ook net zo episch als Pinkfloyd ‘The Wall’ in Berlijn en Pearl Jam 1992 op Pinkpop. John Lennon was aanwezig en zei over de mannen dat ze er slechter uitzien, maar beter klinken, dan Keith Richards op zijn beste dag. Of was het andersom? De miljoenen zijn binnen, dus nu zoekt het kwintet alleen nog maar wereldfaam in Maasbree als De Bessemband.

Ooit beschreven door May Geurts als doorgesmeerde rock ‘n’ roll met als motto:
“If you can’t win over the audience with your three part vocal harmony… Just deafen the bastards!”

The Beefcakez

Bief met cake wat wil je meer, owja het nieuwe Hardstyle duo Beefcakez!

ikMOTowNIT

De jongens van ikMOTowNIT draaien voor jullie de Motown classics uit de jaren 60, 70 en 80. Grote namen zullen uit de speakers knallen: van Stevie Wonder met ‘I Wish’ tot The Jacksons met ‘Blame it on the boogie’. Laat de heupen maar op en neer tikken op de dansvloer, dansen is gratis.

Amethist

Voor een avondje smerig rocken met de beste heavy metal covers kom je naar een optreden van de Maasbrese band Amethist. Amethist is een gezellig no-nonsense metal coverbandje dat bestaat uit 4 stuks bezeten muzikanten en een stembandgruwelaar. Een greep uit de setlist: Slayer – Motörhead – ( oude ) Metallica – Danzig en vele andere. Alles word overgoten met het welbekende Amethist sausje. Veel plezier!!!!!

Servatoris

Servatoris zal jullie weer zwoele hitjes, in combinatie met kneiterharde techhouse en deephouse krakers om je oren komen smijten. Natuurlijk zal hij deze, zoals je van hem gewend bent, op een originele manier in de mix gooien. Dus verzamel je neven en kom lekker raven!

The Hitsige Zone

Verwacht alles en een beetje extra. Hitzone cd’s 1 t/m 86 aaaand beyond. Van mascara janken bij Tokio Hotel tot bubbelen met Sean Paul. Are you a Backstreet boy or a Spice Girl?

Nichtfichter

Dat het in de familie zit is zeker. Het neefje van Servatoris zal dit jaar tijdens Stinkpop ook het podium betreden. Jens Beijers a.k.a. DJ Nichtfichter, 10 jaar oud en heeft het doel om de beste dj van de wereld te worden. Straks op Tomorrowland, dit jaar op Stinkpop! Niet missen dus!

Old Gin

Bier, zweet en snare(n), dat is wat je kunt verwachten bij een optreden van Old Gin. Een bonte bende gestolen uit de platenkast van je vader met onder andere rock, funk en blues klassiekers van ACDC, Red Hot Chilli Peppers, Jimi Hendrix, Pearl Jam, Thin Lizzy en The Artic Monkeys.

DJ KuddelMuddel

Direkt mit dem ZUG aus der HEIMAT Ist er Fur Euch hier auf Stinkpop. Maasbree kan tegenwoordig wel wat Liefde Gebruiken. Wat is nu beter voor je slechte relatie dan Richtige Deutsche Liebe? Jaegermeister. Natuuuurlijk Jaegermeister. En Schlager. Verdammt Richtige Schlager. Deze ongeorganiseerde duitse megazooi zal Der Hühne eens even lekker in Rook op laten gaan. Met Nummers van Helene Fischer, Vanessa Mai, Roland Kaiser en Erwin Rommel zal hij de tent even lekker los laten gaan. En vergeet de klassiekers van Joseph Goebbels, Michelle en Matthias Reim niet! Sie haben es Verdient! Auf wienerschnitzel!

Heading Back

Heading Back, een rockband opgericht in 2016, wil met een zeer breed repertoire het hele rock spectrum verenigen in één band. Van oude jaren 50 rock’n’roll tot jaren 70 orchestral rock tot jaren 90 grunge. Alles is terug te vinden in ons arsenaal.

Het Laatste Rapmiddel

Straight outta compton komt deze hiphop sensatie om ieder feestje te redden! Met de vetste beats van o.a. DMX, Eminem, De Likt en Kanye West zal hij ook D’n Haan laten ploffen. Stijf van de zenuwen en de drank zorgt hij telkens weer voor een staande ovatie. Dus is het feest net zo dood als Biggie en Tupac? Geen probleem, HET LAATSTE RAPMIDDEL maakt het weer springlevend!

Salvation

Deze Heldenaar zit al 9 jaar in het vak en weet als de beste hoe je Hardstyle op de kaart zet. Jullie kunnen een energieke en explosieve set van deze man verwachten.

Ølleson & Sibson

Een nieuwkomer op het terrein! Met techno muziek die door je hele lichaam dreunt is dansen met een lach op je gezicht verplicht. De beste techhouse en techno platen zonder pardon. Give it up voor…. Ølleson & Sibson!